دانستنی ها و مسائل جنسی

خودارضایی (نکاتی که باید در مورد خود ارضایی بدانید)

خودارضایی جزو موضوعاتی است که اظهار نظرهای کاملا متفاوتی در مورد آن وجود دارد. با بخش دانستنی های مسائل جنسی آی آر سوشیال همراه باشید. اگر بخواهیم خود ارضایی را تعریف کنیم باید بگویم خود ارضایی عملی است که انسان با خود انجام می دهد تا به اوج لذت جنسی یا ارگاسم برسد. در واقع خود ارضایی همان شبیه سازی رابطه جنسی است. این عمل از نظر شرع و تقریبا ادیان مختلف منع شده است و توضیحات این سایت به هدف کسب دانش و با دیدگاه پزشکی خدمت شما ارائه می گردد.

خودارضایی یکی از رایج ترین انحرافات جنسی است که به منظور تأمین نیازهای جنسی خود شخص و به روشی غیر عادی رخ می دهد. این عمل در ادیان الهی یک گناه بزرگ است و پیامدهای روانی و پزشکی زیادی به همراه دارد. معمولاً وقتی صحبت از خودارضایی می شود ، مردم به فکر جوانان مجرد و به طور عمده کودکان هستند. اما باید بدانید که متأسفانه این عمل در مردان ، زنان و دختران متاهل نیز رایج است. هرکسی به دلایل مختلف می تواند خودارضایی را انجام دهد.

مبحث مربوط به خود ارضایی بسیار گسترده است که سعی کرده ایم تمامی مباحث آن را پوشش دهیم تا بتوانید به یک پاسخ روشن در مورد استمنا یا خود ارضایی برسید.

بسیاری از مردم هنوز تعریف دقیق خودارضایی را نمی دانند. بنابراین ، آنها می توانند برای مدت طولانی کاری انجام دهند بدون اینکه متوجه شوند که خودارضایی را انجام می دهند. در تعریف علمی ، خودارضایی شامل تحریک دستگاه تناسلی برای تحریک جنسی و رسیدن به ارگاسم (اوج لذت جنسی) است. افراد می توانند به روش های مختلف خودارضایی کنند. این کار معمولاً توسط خود فرد انجام می شود اما تحریک غیر دخولی دستگاه تناسلی توسط شخص دیگری نیز می تواند نوعی خودارضایی باشد.

نام دیگر خود ارضایی

خود ارضایی اسامی مختلفی ماننده جلق (جق) یا استمناء (برای مردان) و استشهاء (برای زنان) دارد. به عبارتی منظور از جلق زدن (جق زدن) همان خودارضایی کردن است که تمامی این اسامی را اغلب با عنوان خودارضایی می شناسند.

خود ارضایی هم در مرد و هم در زن رایج است. خودارضایی از زمان های ماقبل تاریخ در هنرهای مختلف به تصویر کشیده شده است و در نوشته های باستانی ذکر و مورد بحث قرار گرفته است. در قرن هجدهم و نوزدهم ، پزشکان خودارضایی را “فجیع” ، “فاسق” و “زشت” می دانستند ، اما در قرن بیستم ، تابوها به طور کلی رو به زوال بود.

خود ارضایی پسران و مردان (استمناء)

خود ارضایی کردن در مردان با لمس ناحیه تناسلی انجام می شود. اینکه به چه روش هایی خود ارضایی پسران و مردان انجام می شود خارج از بحث این صفحه است. خود ارضایی مردان و رسیدن به ارگاسم در مردان همراه با خروج مایع منی همراه است. به خود ارضایی مردان، استمنا کردن نیز می گویند. برخی نیز در گفت و گوهای عامیانه از آن به جق زدن (جلق زدن) یاد می کنند.

طبق مطالعات مشاوران خانواده ، خود ارضایی می تواند به دلیل مشکلات زناشویی در جوانان باشد که به دلیل دوری از شریک عاطفی خود قادر به رفع نیاز جنسی خود نیستند. اگر آنها به اندازه دلخواه رابطه جنسی نداشته باشند ، ممکن است به خود ارضایی متوسل شوند. بعضی از افراد متاهل نیز ممکن است خود ارضایی داشته باشند چرا که از رابطه جنسی راضی نیستند. بنابراین ، در چنین شرایطی ، درمان مشکلات جنسی در مراکز مشاوره برای بهبود رابطه زوجین مهم است.

خود ارضایی دختران و زنان (استشهاء)

زنان نیز عمل خود ارضایی را انجام می دهند. خودارضایی در دختران و زنان البته کمی متفاوت تر است. این تفاوت به علت تفاوت های بدنی آنهاست. زنان با لمس و تحریک ناحیه کلیتوریس عضو جنسی خود، عمل خودارضایی را انجام می‌دهند.

خود ارضایی از نظر جسمی و روحی بر افراد تأثیر می گذارد. به عنوان مثال ، خود ارضایی بدن را ضعیف می کند و باعث خستگی ، سردرد ، درد پا و کمر ، مشکلات خواب و غیره و همچنین کاهش تمرکز ، مشکلات عصبی و پرخاشگری می شود. ، باعث گناه و خود سرزنشی ، افسردگی ، عزت نفس پایین می شود. همانطور که در بالا ذکر شد ، خود ارضایی رابطه سالم بین زوجین را به خطر می اندازد و ممکن است منجر به نارضایتی جنسی شود و این امر باعث می شود که زوجین به مرور زمان سرد شوند ، بنابراین بهتر است برای ترک آن سریع تر اقدام شود.

خود ارضایی در کودکان (سنین پایین)

خود ارضایی در کودکان یا نوجوانان بدون شک یکی از اعمال بسیار حساس است. چون کودکان در سنی قرار دارند که از نظر جسمی یا روانی آمادگی چنین کاری را ندارند. جدای از موارد جسمانی، لازم است از دید معنوی نیز به آن ها آموزش های لازم داده شود.

عوارض خودارضایی

به طور کلی عوارض خودارضایی بیشتر از فواید آن هستند. اگر قصد دارید در مورد عوارض خود ارضایی بیشتر بدانید، ادامه این نوشته را بخوانید.

به طور کلی خودارضایی عوارض زیادی ممکن است داشته باشد که منابع مختلف عوارض متفاوتی را در این مورد نوشته اند که به صورت تیتروار می توان به این موارد اشاره کرد:

  • ضعف اعصاب و کم شدن قدرت تحمل در برابر مسائل (تغییرات سریع خلقی)
  • کم شدن حافظه و قدرت یادگیری
  • افسردگی و اضطراب به میزان بالا و ایجاد مشکلات جدی روحی مثل بدبینی و تندخویی و…
  • کاهش توان جسمی و زود بیمار شدن
  • ضعف در بینایی و از بین رفتن براقیت و زیبایی چشم ها
  • کمردرد، قوس کمر و درد شدید در کشاله ی ران
  • ضعف در قوای جسمی ، خستگی و کوفتگی
  • دفع بی اختیار ادرار و منی
  • تنگی نفس
  • بر هم ریختن نظم عادت ماهیانه
  • ناتوانی جنسی زودرس
  • از بین رفتن تناسب اندام
  • ریزش و نازک شدن موهای سر
  • احساس گناه
  • از بین رفتن زیبایی و به هم خوردن تناسب اندام و زشتی هیکل
  • شادی و عشق کمتر
  • سرطان پروستات
  • سرطان پستان
  • حساسیت بیش از حد و زود رنجی
  • بی خوابی یا بدخوابی
  • سردردهای میگرنی

البته مواردی که در مورد عوارض خود ارضایی نام برده شد صرفاً ادعای برخی از منابع بوده که برخی از آنها توسط منابع دیگری به طور کامل نقض شده اند. از این رو سنجش صحت یافته ها بر عهده شما بوده و لازم است تحقیقات لازم را در این مورد انجام دهید. خودارضایی وقتی مشکلی ایجاد می کند بیش از حد انجام شود. در این زمان ، منجر به عدم انجام فعالیتهای روزمره مانند کار و مطالعه می شود. همچنین می تواند بر مسئولیت افراد و روابط آنها تأثیر بگذارد.

فواید خودارضایی

طبق یافته های علم پزشکی و دانش نوین، خودارضایی می تواند فوایدی نیز داشته باشد.

برخی از فواید خود ارضایی به عقیده برخی از منابع عبارتند از:

  • طولانی تر کردن زمان آمیزش با همسر
  • کم کردن فشارهای ذهنی
  • جلوگیری از ابتلا به بیماری های پروستاتی

حکم شرعی خودارضایی

حکم خودارضایی در اسلام تشیع “حرام” است. بنابراین انجام خود ارضایی با هر هدف و نیتی به عنوان گناه کبیره شمرده شده است.

در دیگر مذاهب و ادیان همچون اهل تسنن، دین مسیحیت و غیره نیز احکام متفاوتی برای خود ارضایی بر شمرده اند.

چگونه باید خودارضایی را ترک کرد؟

ترک خودارضایی مراحل مختلفی دارد که تمامی مراحل درمان خودارضایی را در صفحه ترک خودارضایی به طور کامل مورد بررسی قرار داده ایم که پیشنهاد می کنیم این صفحه را به طور کامل مورد مشاهده قرار دهید.

مطالب با موضوع مشابه

این صفحه دارای یک دیدگاه است. شما نیز دیدگاهتان را منتشر کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 11 =