دانستنی ها و مسائل جنسی

آیا خودارضایی غسل دارد؟

غسل پس از خودارضایی چگونه است؟

در این نوشته قصد داریم بدانیم که آیا استمنا یا خودارضایی غسل دارد؟ غسل پس از خودارضایی چگونه است؟  قبلا در مورد حکم خودارضایی توضیحات کاملی را ارائه کرده ایم. پیشنهاد میکنیم با بخش دانستنی های مسائل جنسی آی آر سوشیال همراه باشید.

خودارضایی در اسلام یکی از انحرافات جنسی است که از حرامات است و چه بسا گناهی کبیره شمرده میشود.

استمناء یا خود ارضایی نوعی رابطه جنسی با خود است که فرد بدون داشتن شریک جنسی ، بوسیله ابزار یا اعضای بدن خود، به لذت جنسی یا ارگاسم دست می یابد و از آن لذت می برد.

البته همه افرادی که خودارضایی می کنند لزوماً ارگاسم یا سر حد لذت جنسی را تجربه نمی کنند ، اما در اکثر مواقع، خودارضایی به ارگاسم کامل و خروج منی می انجامد.

خودارضایی گناهی بزرگ

خودارضایی در اسلام حرام است و گناه کبیره محسوب می شود.البته میل و عادت به این کار تنها محدود به جهان امروز نیست بلکه روایات و احادیث فراوانی که در این زمینه وجود دارد، حاکی از آن است که بشر در گذشته نیز میل به خودارضایی داشته است.

در جامعه ی امروز، طبق آمار جهانی بسیاری از نوجوانان اعم از دختر و پسران بدلایل مختلف،خودارضایی را تجربه میکنند.در کشورهای اسلامی، فراهم نبودن شرایط ازدواج شرعی، مهم ترین علت روی آوردن جوانان به خودارضایی است.

طبق احکام اسلامی اگر فردی خودارضایی کند و جنب شود،غسل بر او واجب است و تا زمانیکه غسل جنابت و یا غسل حیض (در بانوان) انجام نشده باشد، تکالیف دینی فرد اعم از نماز و روزه باطل است و قبول درگاه حق نخواهد بود.

چرا غسل پس از خودارضایی واجب است؟

اسلام دین پاکیزگی است.چنانکه در یکی از معروف ترین احادیث اسلامی پیامبر اکرم صلوات الله علیه میفرمایند: “النظافه من الایمان” یعنی پاکیزگی از اخلاق مومنان است.

بنابر این آیا فردی که بواسطه ی خروج منی و علاوه بر آن،به سبب فعلی حرام آلوده شده است، نباید خود را پاک نماید و آلودگی از تن بزداید؟همانطور که دلهای ناآرام و هراسان از گناه، با توبه آرام میگیرد ،بدن نیز به واسطه ی غسل پاک میگردد.

اکثر مردم پس از خودارضایی پشیمان می شوند،  احساس گناه می کنند و عزت نفس خود را از دست می دهند.گاها به انزوا کشیده میشوند و زمینه ی افسردگی و انواعِ عوارضِ روحی و روانی و جسمی برای فرد فراهم میشود.

در این جاست که قرآن کریم میفرماید “الا بذکرالله تطمئن القلوب” و دلهای بندگان تنها به یاد خدا آرام میگیرد.

و چه کسی شاهدی بر گناه بنده است بجز خداوند؟پس بنده از همان شاهدی که بر گناهانش آگاه است به خودِ او پناه میبرد و خود را از گناه پاک میکند!

غسل بعد از خودارضایی

غسلی که پس از نزدیکی و رسیدن به ارگاسم (چه توسط همسر چه بصورت خودارضایی و در کل هر نوع رابطه جنسی که به خروج منی انجامیده است) غسل جنابت است.

برای این کار ابتدا باید بدن تمیز باشد و سدی ما بین پوست و آب وجود نداشته باشد برای مثال لاک برای خانم ها یا برچسب های تتو مانع از رسیدن آب به پوست میگردد و غسل را نامعتبر میسازد.

نکته ی مهم بعد آن است قصد غسل داشته باشید، نیت باید قلبی باشد و لزوماً لفظی نیست، در واقع چنانچه نیت از قلب عبور کند هم کافیست و نیازی نیست نیت خود دا با صدای بلند فریاد بزنید!

سپس در قدم اول سر و گردن خود را با آب بشویید به گونه ای که آب به تمام نقاط پوست برسد، در قدم دوم ابتدا سمت راست بدن را از بالا تا پاها و سپس در قدم آخر بخش چپ بدن را از سر تا پاها بشویید.

در تمام مراحل لازم است که آب بصورت کامل به سطح پوست برسد.برای مثال بانوانی که موهای پر دارند و احتمال میدهند که ممکن است آب به پوست سرشان نرسد، باید موهای خود را با دست فشار دهند تا کف سرشان مرطوب شود.

اگر نیت غسل ارتماسی باشد ، باید تمام بدن خود را یکباره زیر آب بگیرید تا آب به تمام نقاط بدن شما برسد. مانند غسل کردن در استخر.

شرایط ایجاب غسل جنابت

وقتی مردان با جنس مخالف رابطه جنسی دارند ، حتی اگر به ارگاسم نرسند و مایع منی از آنان خارج نشود هم، غسل جنابت بر آنان واجب میگردد.

در عین حال، خروج مایع منی از مردان بدون داشتن رابطه جنسی، چه در خواب و چه در بیداری،عمدا یا سهوا، ارگاسم تلقی شده و غسل را واجب میکند.انزال در خواب احتلام نامیده می شود که در نوجوانان بسیار شایع است.

تنها تفاوت عمد و سهو در این زمینه،بحث حرام بودن یا نبودن فعل است که در حالت سهوی، گناهی بر فرد نیست اما در حالت عمد، فرد خطا کار است و حکمِ خودارضایی دارد.اما در هر دو حالت غسل واجب میگردد.

اما اگر زنان هنگام خودارضایی لباس زیرشان کثیف و مرطوب نشد، نیازی به غسل نمی باشد. اما اگر میزان مایع خارج شده از آنها به حدی باشد که لباس زیرشان را مرطوب کرد، خروج منی تایید شده و غسل بر آنان واجب می شود.

اگر زنی بدون خیال خودارضایی و بدونِ ملاعبه با خود، لباس زیرش مرطوب شود، بنابر احتیاط میتواند غسل نماید.

مطالب با موضوع مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + چهارده =